Tuki- ja liikuntaelinvaivat voivat tehdä arjesta hankalan. Olen valmentajana erikoistunut niska-, selkä-, hartia- ja lantion alueen vaivoja kuntouttavaan Spine Functional -valmennukseen sekä kehon liikkuvuutta,  lihastasapainoa ja -hallintaa kehittävään harjoitteluun. Valmennuksen aikana asiakkaiden kokemien vaivojen haitta-asteet ovat merkittävästi alentuneet ja toimintakyky kasvanut.Uusimmassa K&F-lehdessä on hyvä juttu Spine Functionalista. Käykää lukemassa ja koko lehden voit lukea tästä linkistä. 

http://www.kf-lehti.com/2015/lataa.php


Asiakkaiden kommentteja Spine Functional -valmennuksesta:


Spine Functional-valmennus

Yksilöllinen ohjaus, räätälöidyt liikkeet juuri sinun tarpeisiisi, lisää liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä Pitää niska- ja selkäjumit poissa, pehmeämpi vaihtoehto kuntosaliharjoittelulle

Satu - 27/05/2019

Spine Functional-valmennus

Niska ja hartiaseutu rennompi ja liikkuvampi, päänsärkyä ei ole enää ollut harjoittelun ansiosta

Merike - 28/05/2019

Myös Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuuluu keinovalikoimaani. Se on erinomainen työkalu ihmisten hyvinvoinnin nykytilan kartoitukseen ja tarvittavan elämäntapamuutoksen läpivientiin. Saat minulta askelmerkit ja tuen tässä vaativassa tehtävässä.

Lisää Virtaa! tarjoaa avaimet pysyviin muutoksiin olipa kyseessä liikunnan ilon löytäminen, painonhallinta tai unen laadun parantaminen.